Radisavljević: Uhapšeno 17 osumnjičenih u slučaju Kolubara

Izvor: Blic, 04.Okt.2011, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radisavljević: Uhapšeno 17 osumnjičenih u slučaju "Kolubara"

Nekadašnji direktor Rudarskog basena "Kolubara" Dragan Tomić i 16 osumnjičenih uhapšeno je zbog sumnje da je zloupotrebom službenog položaja oštetili to preduzeće za preko 10 miliona evra, izjavio je danas Tanjugu tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević.

Osim Tomića, koji je na funkciji direktora Kolubare bio je od 2004. do 2008. godine, uhapšen je i Dragan Jovičić koji ga je zamenio na toj funkciji od 2008. do 2009, kao i Radoslav Savatijević >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kene bivši član upravnohg odbora EPS-a, i vlasnik "Pam-ek", "Aros beton", "Beokran komerc" i "Beoogrev", dodao je Radisavljević.

Uhapšeno je još 14 bivših i sadašnjih funkcionera „Kolubare" i vlasnika privatnih preduzeća, rekao je tužilac.

On je najavio nastavak pretkrivičnog postupka i istraživanje da li je bilo i drugih malverzacija.
Pogledaj vesti o: Kolubara

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.