RHMZ izdao hitno upozorenje

Izvor: B92, 05.Jun.2023, 17:44

RHMZ izdao hitno upozorenje

Beograd -- Republički hidrometeorološki zavod Srbije objavio je hitno upozorenje na obilne padavine.

Upozorenje se odnosi na područje zapadne Srbije.

"Jaka konvektivna oblačnost koja je već zahvatila Kolubarski i Mačvanski okrug i u narednih pola sata, sat uslovljavaće intenzivne padavine koje će biti praćene i grmljavinom i gradom. Ova konvektivna oblačnost ima tendenciju premeštanja ka Posavini i Sremu, kao i širem području Beograda i Šumadiji", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navodi se u upozorenju na sajtu RHMZ-a.

"Jaka konvektivna oblačnost koja uslovljava kišu i pljuskove sa grmljavinom, koji su ponegde i intenzivni, na području južne, zapadne i centralne Srbije ima tendenciju premeštanja ka Vojvodini (Sremu) i širem području Beograda", dodaje RHMZ.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Kolubara

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RHMZ IZDAO HITNO UPOZORENJE U narednih pola sata u ovim delovima Srbije jako nevreme praćeno grmljavinom i gradom

Izvor: Blic, 05.Jun.2023

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) izdao je hitno upozorenje na intenzivne padavine koje će biti praćene grmljavinom i gradom u narednih pola sata na području ka Posavini i Sremu, kao i širem području Beograda i Šumadije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.