PRONAĐENI UKRADENI KOVČEZI, PREVARANTI U BEKSTVU

Izvor: Kurir, 21.Avg.2011, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRONAĐENI UKRADENI KOVČEZI, PREVARANTI U BEKSTVU

ČAČAK - Kriminalistička policija iz Lazarevca ušla je u trag prevarantu koji je od vlasnika robne kuće pogrebne opreme u Čačku Petra Marića, i još nekoliko proizvođača pogrebne opreme u Srbiji, na prevaru uzeo veliki broj mrtvačkih sanduka, predstavivši se kao član upravnog odbora Kolubare zadužen za preseljenje groblja Vreoci.

Sanduci su pronađeni u Požegi, Bačkoj Topoli i Lazarevcu u maloprodajnim objektima >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mrtvačke opreme, a za dvema osobama raspisane su potrenice.

"Veoma sam zahvalan lazarevačkoj policiji, koja me je spasila od propasti. Prevaranti su uspeli da prodaju samo dva kovčega, a 95 mi je vraćeno", rekao je Marić, vlasnik čačanske robne kuće pogrebne opreme.

Polijska uprava Lazarevac podnela je osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu krivične prijave protiv dve osobe, koje su u bekstvu, a terete se da su na prevaru izmamili 450 mrtvačkih sanduka od više proizvođača u Srbiji.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.