POSLE INFORMACIJE DA KOLUBARA OSTAJE U SUPERLIGI: Oglasio se FSS

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2023, 15:21

POSLE INFORMACIJE DA KOLUBARA OSTAJE U SUPERLIGI: Oglasio se FSS

Stigao odgovor.

Fudbalski savez Srbije demantovao je informaciju da je Kolubara vraćena u superligaško društvo.

Ranije tokom dana se pojavila se informacija kako je Sportski sud u Lozani (CAS) privremeno stavio van snage odluku Fudbalskog saveza Srbije da se Kolubari oduzme devet bodova, čime je ovaj klub stekao pravo da se nadmeće u Superligi i naredne sezone.

- Nisu tačni navodi da je CAS usvojio žalbu FK >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kolubara, naprotiv odluke Disciplinske komisije i Komisije za žalbe FSS ostaju na snazi do okončanja postupka pred CAS, ali se neće sprovoditi. FSS je imenovao advokatski tim i ima rok da dostavi svoj odgovor na žalbu FK Kolubara do kraja sledeće nedelje - stoji u demantiju.

Dakle, postupak je tek u početnoj fazi, CAS danas nije odlučivao o žalbi FK Kolubara.

Istovremeno, CAS je vodio računa o značaju koje postupak ima po učesnike i činjenice da je prvenstvo 2022/2023 okončano, a da je saglasnošću obeju strana planirano da odluka po žalbi FK Kolubara bude doneta pre početka prvenstva 2023/2024. CAS je na stanovištu da zbog prethodno navedenog neće da prejudicira svoju odluku o žalbi FK Kolubara ni na koji način kojim se pogoduje ili pravi šteta nekoj od strana - naglasili su u Fudbalskom savezu Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.