PLEJ-AUT SUPERLIGE: I Javor se ovajdio od Kolubare

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 21:31

PLEJ-AUT SUPERLIGE: I Javor se "ovajdio" od Kolubare

Lazarevčani nastavljaju da gube.

Fudbaleri Javora savladali su Kolubaru (2:0) u četvrtom kolu plej-auta Mozzart bet Superlige.

Tim iz Lazarevca od početka doigravanja nema nijedan bod, kao ni postignut pogodak. Oni su u plej-aut ušli kao prvoplasirani tim, pa su usled te komotne situacije krenuli sa lošim rezultatima. I pored novog neuspeha Kolubara je na sedam bodova od opasne zone u još nekompletiranom kolu, pa će im po svoj prilici ipak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti potreban jedan trijumf.

Što se tiče same utakmice, najbolji pojedinac na meču je bio Norman Kembel koji je sa dva gola doveo svoju ekipu do 11. pozicije, na četiri boda od Radnika koje je prvi ispod crte.

Do kraja prvenstva su ostala još četiri tri kola. Kolubara dočekuje Napredak, dok Javor gostuje Radničkom u Nišu u narednoj rundi.

Superliga Srbije plej-aut, 34. kolo:

nedelja:

Mladost GAT - Spartak 1:1 (0:0)

(Milić 58. - Ado 84.)

Javor - Kolubara 2:0 (1:0)

(Kembel 12, 52.)

utorak:

Napredak - Radnički (N) (18.15)

Mladost - Radnik (18.15)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.