Odnela ga bujica: Ronilac uspeo da spase majku, ali ne i dete

Izvor: Press, 24.Maj.2014, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odnela ga bujica: Ronilac uspeo da spase majku, ali ne i dete

Stefan Slavković, vojni ronilac u rezervi, priča priču o svom kolegi koji je spašavao majku s malim detetom, ali ipak nije uspeo da spasi oboje.
- Moj kolega ronilac spasavao je majku s malim detetom. Dete je nekako ispalo u vodu, odnela ga je bujica. Mučenik je uzalud pokušavao neko vreme da ga nađe u vodi, ali nije uspeo. Tuga. Pričao mi je o tome i plakao. Bilo je to u pravcu reke Kolubare ka naselju Poljane. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
- On je jedan od stotinu onih koji su svo vreme bili u Obrenovcu i pomagali u evakuaciji. Smestio je porodicu na bezbedno, a on nije izlazio iz Obrenovca – rekao je Stefan Slavković u izjavi za Kurir.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

DA-TI-SRCE-PUKNE-OD-TUGE-Ronilac-spasao-majku-dete-joj-odnela-bujica

Izvor: medio.rs, 24.Maj.2014

- Moj kolega ronilac spasavao je majku s malim detetom. Dete je nekako ispalo u vodu, odnela ga je bujica. Mučenik je uzalud pokušavao neko vreme da ga nađe u vodi, ali nije uspeo. Tuga. Pričao mi je o tome i plakao - priča vojni ronilac u rezervi koji je pomagao evakuisanima u Obrenovcu

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.