OGLASIO SE FSS: Stiglo pismo iz Lozane o slučaju Kolubara

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2023, 15:23

OGLASIO SE FSS: Stiglo pismo iz Lozane o "slučaju Kolubara"

Digla se velika prašina.

Slučaj Kolubare koja se trenutno takmiči u Prvoj ligi Srbije izazvao je letos veliku buru u našem fudbalu.

Zbog optužbi za nameštanje klub iz Lazarevca je kažnjen oduzimanjem bodova, a slučaj se našao i pred Sudom za arbitražu u sportu (CAS) u Lozani.

Kolubara je bila i u "klinču" sa Fudbalskim savezom Srbije koji se danas oglasio posle održane sednice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Odbora za hitna pitanja.

- Iz Lozane je stiglo i pisano obrazloženje u "slučaju Kolubara protiv FSS", konstatovan je uspeh u ovom sporu, CAS je u potpunosti prihvatio pravnu argumentaciju FSS, a potvrđena je i odgovornost za učinjeni prekršaj - navedeno je između ostalog u saopštenju u kojem je potvrđena i smena na čelu Sudijske komisije FSS o čemu više možete da pročitate OVDE.

.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

FSS: Stiglo pisano obrazloženje u slučaju "Kolubara protiv FSS"

Izvor: B92, 28.Sep.2023

Članovi Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije upoznali su se sa konačnom presudom Suda za sportsku arbitražu (CAS) u slučaju "Kolubara protiv FSS"..."Kako je ugovorom sa advokatskom kancelarijom predviđena nagrada za uspeh u sporu u visini od 5.000 evra i kako su troškovi spora u najvećoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.