Novi obrt: Kolubaru prebacuju u Prvu ligu?

Izvor: B92, 28.Jul.2023, 18:33

Novi obrt: Kolubaru prebacuju u Prvu ligu?

Fudbaleri Kolubare ipak bi mogli da igraju u Prvoj ligi naredne sezone.

Kako je preneo Sportklub, o toj temi je razgovarano na novom sastanku predstavnika lazarevačkog kluba i vrha Fudbalskog saveza Srbije.

Još nema potvrda o konačnom dogovoru, ali prema prvobitnom planu, posle izbacivanja kluba iz Superlige, Lazarevčani je trebalo da se takmiče u Srpskoj ligi Beograd.

Tokom dana došlo je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << do sastanka dve strane, a tema je bio rasplet pomenute situacije.

Saznaje se da postoje veliki izgledi da Kolubara bude prebačena ipak samo rang niže, u Mocart bet Prvu ligu.

Čitavu situaciju sa pažnjom prati i Loznica koja se nada takmičenju u Prvoj ligi.

Start takmičenja je 5. avgusta, a zanimljivo je da su izvučeni parovi bez imena 16. ekipe.

Šta će biti u narednim satima i danima, ostaje da se vidi, ali vremena za rasplet nema mnogo. I šta god da bude, izazvaće nove reperkusije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izgleda da ipak ima nade za Lazarevčane: Kolubara u Prvoj ligi?

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 28.Jul.2023

Predstavnici lazarevačkog kluba i FSS imali su novi sastanak Kolubara je nedavno kažnjena izbacivanjem u treći rang fudbalskog takmičenja, a to znači da će se u narednoj sezoni takmičiti u Srpskoj ligi Beograd. Ipak, vrlo lako bi moglo da se dogodi da nastupaju u Prvoj ligi Srbije. Kako prenosi Sport...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Nedimović potvrdio: Kolubara u Prvoj ligi Srbije

Izvor: B92, 29.Jul.2023, 14:14

Fudbalski klub Kolubara iz Lazarevca igraće naredne sezone u Prvoj ligi, potvrdio je potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Branislav Nedimović... "Kolubara ispunjava sve uslove za takmičenje u Prvoj ligi Srbije i gostovaće u prvom kolu u Vršcu. Odluku će da potvrdi komisija za licenciranje....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.