Naš poznati glumac zbog porodične tragedije osedeo preko noći, tužna vest ga zatekla u pozorištu

Izvor: Luftika.rs, 27.Mar.2024, 19:05

Naš poznati glumac zbog porodične tragedije osedeo preko noći, tužna vest ga zatekla u pozorištu

Naš poznati glumac Dragan Petrović Pele ostavio je neizbrisiv trag brojnim ulogama na filmu i daskama koje život znače, a prepoznatljiv je po svojoj snežno beloj kosi. Jednom prilikom je otkrio detalje tragedije koja je pogodila njegovu porodicu, što je bio uzrok da osedi preko noći.
Najgora vest zatekla ga je u pozorištu, i to pred sam početak predstave.
– Saznao sam pred sam početak predstave. Bila je to, sećam se, “Kolubarska bitka”. Nije u to vreme bilo mobilnih telefona, neko je javio u pozorište. Pitao sam Mišu Janketića, pošto u toj predstavi on igra glavnu ulogu, a ja sam imao dve-tri scene, da li mogu da idem, da li može da igra bez mene....

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.