NUNS: Otkriti motive obijanja redakcije portala Kolubarske

Izvor: Beta, 13.Jan.2020, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NUNS: Otkriti motive obijanja redakcije portala Kolubarske

Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) pozvalo je danas policiju i tužilaštvo da otkriju ko je i sa kakvim motivima obio redakciju portala Kolubarske.rs u Valjevu.Urednica portala Darija Ranković rekla je za NUNS da su nepoznate osobe provalile u redakciju kroz razbijeni dvorišni prozor.U saopštenju NUNS-a navodi se da vandali ništa nisu odneli iz redakcije koja se nalazi u centru Valjeva i jasno je označena, ali su ostavili tragove - ispreturane fioke radnih stolova i po podu razbacane papire i predmete.Ranković, kako navodi NUNS, smatra da je reč o "pokušaju zastrašivanja članova redakcije medija koji se trudi da profesionalno informiše javnost o svim važnim temama, kao što su korupcija, nenamensko trošenje budžetskog novca i druge zloupotrebe".

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

NUNS: Otkriti motive obijanja redakcije portala Kolubarske.rs

Izvor: JUGpress.com, 13.Jan.2020

BEOGRAD..Nezavisno udruženje novinara Srbije izražava zabrinutost zbog obijanja redakcije portala Kolubarske.rs u Valjevu, najoštrije osuđuje taj vandalski čin i zahteva da policija i tužilaštvo hitno identifikuju počinioce i njihove motive...Urednica portala Darija Ranković ispričala je za...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.