NOVE MUKE ZA LAZAREVČANE: FIFA suspendovala Kolubaru

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023, 10:09

NOVE MUKE ZA LAZAREVČANE: FIFA suspendovala Kolubaru

Nema kraja problemima.

Disciplinska komisija FSS kaznila je lazarevačku Kolubaru zabranom registrovanje novih fudbalera u letnjem transfer periodu, a na osnovu odluke FIFA.

Razlog su dugovanja na osnovu pravosnažnih odluka organa u sistemu FSS.

Lazarevački klub nije isplatio novac Antu Vukušiću, po odluci FIFA, zbog čega se i našao na udaru svetske kuće fudbala.

Za izvršenje sankcije, po odluci FIFA, zaduženi su disciplinski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << organi srpske kuće fudbala. Pojačanja ne mogu da registruju ni – Inđija, Rad i Zlatibor.

Nepopularna mera izrečena je i futsal klubu Nova Pazova. Prvoligaš nije izmirio dugovanja prema službenim licima utakmice sa Vranjem, od prvog aprila.

Suspendovanim klubovima ostale su dve mogućnosti – izmirenje duga, ili dogovor reprograma sa dužnicima. Automatski, konstatovanjem prestanka razloga, disciplinski organ ukinuće kaznu.

Prelazni rok u Srbiji počeo je u ponedeljak i trajaće do 15. septembra. Šampionat bi trebalo da startuje 21. jula, a sezona u Mozzart bet Prvoj ligi 5. avgusta.

Vremenski rokovi su, ipak, promenljivi, u očekivanju definitivnog rešenja oko Kolubare i njenog ostanka ili ispadanja iz elitnog ranga.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Rakel Mauri, supruga Ivana Rakitića
Pogledaj vesti o: Kolubara

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NOVE MUKE ZA KOLUBARU: FIFA kaznila Superligaša!

Izvor: HotSport.rs, 26.Jun.2023

Ozbiljan problem za Lazarevčane Kolubara ne prestaje da diže prašinu u javnosti ovih dana. Pre par nedelja, njima je FSS oduzeo 9 bodova zbog sumnji o nameštanju utakmica, nakon čega se klub iz Lazarevca žalio Arbitražnom sudu. Iako je na njihovu sreću, odluka otišla na njihovu stranu, klub...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.