NOVA BURA U SRPSKOM FUDBALU! Stigla nova prijava iz UEFA, sumnjaju da je ovaj meč NAMEŠTEN

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 14:47

NOVA BURA U SRPSKOM FUDBALU! Stigla nova prijava iz UEFA, sumnjaju da je ovaj meč NAMEŠTEN

Uporedo dok se čeka rasplet sa Kolubarom.

Bura u srpskom fudbalu se ne stišava, a čelnici Fudbalskog saveza Srbije ponovo će morati da se bave stvarima "van terena".

Slučaj "Kolubara" koji je domaćoj javnosti i te kako poznat i dalje traje, a sada je UEFA naložila FSS da se pozabavi sa još jednom sumnjivom utakmicom koja se odigrala prošle sezone.

Reč je o duelu Napretka i niškog Radničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji se završio rezultatom 1:2, saznaje Mozzart sport.

Nišlijama je taj trijumf značajno pomogao u borbi za opstanak u ligi, pošto su sa tri boda iz Kruševca sačuvali prednost nad Kolubarom, koja je nakon 30. kola bila bolje plasirana na tabeli.

Ipak, onda joj je zbog rezultata utakmica sa ekipom Mladost GAT (0:1) i Spartakom iz Subotice (0:3) oduzeto devet bodova i Kolubara je ispala, barem prema prvoj odluci FSS-a.

Saga se tu nije završila, pošto je da Sud u Lozani osporio odluku, pa je CAS naredio Fudbalskom savezu da stopira izvršenje presude.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.