Minimalac Radničkog protiv Srema

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Mar.2011, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Minimalac Radničkog protiv Srema

SOMBOR -

U 19.kolu Prve lige Srbije nije bilo većih iznenađenja. U derbiju kola Novi Pazar je savladao Banat 1:0, dok je prvoplasirani BASK pobedio "fenjeraša" Kolubaru - 3:2 . Radnički je u Somboru minimalnim rezultatom bio bolji od Srema i tako učvrstio poziciju u sredini tabele.

Dvestotinak promrzlih navijača na gradskom stadionu u Somboru prisustvovalo je poprilično nesadržajnoj fudbalskoj predstavi u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kojoj su domaći imali terensku inicijativu, ali tokom prvog poluvremena, pre svih Lakić i Petrović, nisu uspeli da nađu put do gola Srema.

Ekipa iz Sremske Mitrovice imala je svoje šanse, a najbliža golu je bila u 38.minutu kada je Čajevićev pokušaj centaršuta pogodio stativu. Na pogodak se čekalo do 70.minuta kada je defanzivac Radničkog Slaven Lakić iskoristio centaršut Đulića i loptu poslao iza leđa Bajića.

Pitanje pobednika definitivno je bilo rešeno deset minuta pre kraja meča kada je kapiten Srema Ivan Tatomirović zbog oštrog starta zaradio drugu javnu opomenu, a domaći igrači su rutinskom igrom priveli meč kraju.

Treneri oba tima bili su zadovoljni zalaganjem svojih igrača, a nadaju se da će već u narednom kolu sledećeg vikenda, kada Radnički gostuje kod Banata, a Srem dočekuje kragujevački Radnički, uspeti da poprave realizaciju i na taj način osvoje važne bodove za vrh tabele, odnosno opstanak u društvu prvoligaša.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.