Mini tornado u Valjevu, nevreme u Šapcu

Izvor: Večernje novosti, 27.Maj.2014, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mini tornado u Valjevu, nevreme u Šapcu

Jako nevreme uz pojavu sitnog grada, oko 15.30 časova, zahvatilo je Valjevo i pojedina sela. Nevreme i u Šapcu. Dejstvovali su strelci Protivgradnog centra "Blizonjski vis" i ispalili oko stotinu raketa. Za sada nema informacija o štetama od grada. Međutim, pravi mini tornado zahvatio je valjevska sela Kotesicu i Golu Glavu. Jak olujni vetar nosio je crep sa kuća i oštetio krovove. U samom Valjevu usled prave provale oblaka gradske ulice bile su poplavljene, a na nekim od njih, saobraćaj je >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << bio u kraćem zastoju. Kolubara i njene pritoke za sada ne prete da se izliju. ŠABAC Nešto posle 16 sati jak vetar praćen kišom srušio je stari jablan kod železničkog mosta u tom gradu. Drvo je oštetilo deo krova na kapeli Svete Petke, a veću štetu sprečila je betonska konstrukcija, javlja dopisnik RTS-a. Razbijene su grede, crep i oštećen deo ograde. Radnici gradskog zelenila su brzo reagovali, isekli i pomerili drvo. Vetar je oštetio i nekoliko mladih sadnica u centru grada.
Pogledaj vesti o: Kolubara

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Vetar oborio stablo na kapelu Sv. Petke

Izvor: RTS, 28.Maj.2014, 11:56

U Šapcu, jak vetar praćen kišom, srušio je stari jablan kod železničkog mosta. Prilikom pada, stablo je oštetilo deo krova na kapeli Svete Petke. ..Nešto posle 16 časova, jak vetar praćen kišom, srušio je stari jablan kod železničkog mosta u Šapcu. Drvo je oštetilo deo krova na Kapeli...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.