Mašinac ponovo u borbi za opstanak - pobeda u Lazarevcu, sledi revanš u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 12.Jun.2023, 16:25

Mašinac ponovo u borbi za opstanak - pobeda u Lazarevcu, sledi revanš u Nišu

Iako su pre desetak dana u plej-autu izborile opstanak u najjačem rangu, fudbalerke Mašinca opet su na travnatom terenu morale da pokažu da imaju kvalitet za Superligu. Naknadnom odlukom FSS-a, nakon žalbi subotičkog Spartaka DOO, Mašinac i Kolubara su igrali baraž za popunu elitnog ranga, a u prvom susretu slavile su Nišlijke u Lazarevcu rezultatom 3:0. Revanš je za šest dana u Nišu.

Borba Mašinca za opstanak u Superligi >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i dalje traje, ali je načinjen još jedan važan korak. U prvom meču baraža u Lazarevcu Mašinac je pobedio rezultatom 3:0, a golove su postigle Jovana Vasiljković u 3, Kristina Krstić u 22. i Maša Rančić u 92. minutu

Veliku prednost ostvarile su naše fudbalerke u prvoj utakmici baraža. Nepravda je dodatno motivisala fudbalerke pa su pametnom igrom diktirale tok utakmice. Mašinac je propustio vise povoljnih prilika, ali su golovi ipak došli na vreme - kažu u niškom klubu.

Revanš je 18. juna od 18 sati u Nišu.

Podsetimo, Mašinac je prvo završio sezonu, raspustio tim i posle nekoliko dana im stigla odluka Komisije za žalbe, nakon prijava subotičkog Spartaka DOO, druge ekipe aktuelnog šampiona, da moraju da igraju baraž za opstanak.

Iz niškog kluba su odlučili da igraju baraž, ali tražili su i hitan sastanak sa predstavnicima klubova.
Pogledaj vesti o: Kolubara,   Subotica

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.