Izvor: MozzartSport.com, 01.Dec.2021, 11:34

Loznica nišani još jedan veliki skalp, Lazetić za revanš Kolubari, Napredak klasa za Rad

Četiri duela osmine finala Kupa Srbije na programu su danas

Drugi domaći front, Kup Srbije, stigao je do osmine finala, a to će biti i poslednja runda za 2021. godinu. Tokom jučerašnjeg dana Metalac je tek posle izvođenja jedanaesteraca eliminisao srpskoligaša Radnički sa Novog Beograda, a još šest klubova će sredinom nedelje izboriti proleće u najmasovnijem takmičenju. Jedino se neće znati pobednik meča Crvena zvezda - Radnički, jer je taj susret odložen.

>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />13.00: (3,40) Rad (3,10) Napredak (2,15)

Građevinari su eliminisali Slogu iz Požege u prethodnom kolu (1:0), međutim, sada ih čeka mnogo teži zadatak. Napredak je ponovo uhvatio dobar ritam u Superligi, na četvrtom je mestu, čemu se nisu nadali ni najveći optimisti. Cilj je da se i u Kupu prođe do završnice, a Banjica je u tom planu samo usputna tačka. Zanimljivo je da je Rad u seriji od tri uzastopne pobede nad Napretkom, prošle sezone ga je pobedio i kao gost i kod kuće. Ali čini se da je razlika u klasi sada osetno na strani Čarapana.

-----------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih?

Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

----------------

13.00: (1,50) Radnik (3,80) Loznica (6,50)

Napravila je Loznica najveće iznenađenje u dosadašnjem delu Kupa Srbije, jer je eliminisala Čukarički, treći tim Superlige (1:0). Solidni prvoligaš, trenutno osmoplasirani na tabeli, ima razloga da veruje da može da izbaci i Radnik. Surduličani igraju promenljivo, posle pet utakmica bez poraza, gde je bilo i remija koji se mogu oceniti kao kiksevi, momci sa najjužnije superligaške tačke su doživeli težak poraz u Nišu od Radničkog (3:0). Trijumf u Kupu bi vratio samopouzdanje timu Dušana Đorđevića, tako da neće biti kalkulacija, na teren će najbolje što mladi stručnjak ima na raspolaganju. A kada je tako, Radnik je favorit na papiru protiv Loznice i bliži pobedi.

13.00: (1,55) TSC (3,90) Kolubara (5,60)

Trećeg trenera u sezoni ima TSC, pošto je na klupu seo Žarko Lazetić. To govori koliko su rezultati Topolčana ove sezone ispod očekivanja. Poslednju pobedu tim je izvojevao upravo u Kupu, protiv Zlatibora, bilo je velikih 4:0. Ali pre i posle toga – debakl. Kolubara je neuhvatljiva ekipa, ume da uzme bod ili tri tamo gde malo ko očekuje, a isto tako i da ih izgubi. U prošloj rundi Lazarevčani su eliminisali Mladost usred Lučana (3:2), pa što ne bi mogli, onda, da slave i u Bačkoj Topoli!? Dva tima su upravo prethodnog vikenda igrala u okviru Superlige, ali u Lazarevcu i Kolubara je pobedila sa 2:1. Deluje najrealnije da i sada bude golova na obe strane.

KUP SRBIJE – OSMINA FINALA

Utorak

Radnički Novi Beograd - Metalac 1:1 (0:1), penalima 2:3

Sreda

13.00: (3,40) Rad (3,10) Napredak (2,15)

13.00: (1,50) Radnik (3,80) Loznica (6,50)

13.00: (1,55) TSC (3,90) Kolubara (5,60)

16.15: (30,0) Dubočica (13,0) Partizan (1,03)

Četvrtak

13.00: (1,63) Novi Pazar (3,60) OFK Bačka (5,20)

15.00: (3,50) Javor (3,05) Vojvodina (2,15)

Odloženo

Crvena zvezda – Radnički Niš

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.