LALATOVIĆ BRILJIRAO IZJAVOM: Trener Kolubare ŠOKIRAO - ZADOVOLJAN iako nisu ni šutnili na gol

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 21:24

LALATOVIĆ BRILJIRAO IZJAVOM: Trener Kolubare ŠOKIRAO - ZADOVOLJAN iako nisu ni šutnili na gol

Meč drugog gola plej-aut.

Fudbaleri Mladosti GAT savladali su u Novom Sadu Kolubaru sa 1:0 (1:0) u utakmici drugog kola plej-auta Mozzart bet Superlige.

Nenad Lalatović je ekipu Mladosti GAT preuzeo kad je bila na poslednjoj poziciji, sada je njegov tim posle prvog meča drugog kola plej-auta na mestu koje vodi u baraž za opstanak.

- Stvarno je veliki pritisaka bio na nama. Rekao sam već, da smo izgubili u Nišu, ispali bismo iz lige. U prvom poluvremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << duela protiv Kolubare smo bili fenomenalni, u drugom malo lošiji. Ali, u poslednje četiri utakmice, imamo dva remija i dve pobede, nismo primili gol. To pokazuje da smo tempirali formu. Mnogi su nas prerano otpisali. Ne treba mene tek tako lako otpisati. Mnogi moraju da znaju da ovaj lav ovde i dalje ostaje kralj.

Iako je njegov tim poražen, iako nije uputio nijedan šut u okvir protivničkog gola, šef struke Veroljub Dukanac bio je zadovoljan izdanjem svog tima.

- Jako sam zadovoljan igrom moje ekipe. Imali smo nekoliko situacija da damo gol i ostvarimo dobar rezultat. Nije nas htelo u poslednje dve utakmice. U prvom poluvremenu smo bili dosta bojažljivi - kratko je istakao posle meča Dukanac, koji je sve ostavio u čudu posle ovoga, a možda i nije pošto je kvota na pobedu njegovog tima na kladionicama išla i do neverovatnih 40 iako je igrao prvi protiv poslednjeg.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.