Izvor: MozzartSport.com, 02.Avg.2021, 21:00

Krstajićev TSC efikasan i maksimalan: VAR poništio gol Kolubari, pa dodelio penal domaćinu

Sjajna igra tima iz Bačke Topole

Trebalo je Mladenu Krstajiću vremena da se upozna sa fudbalerima TSC-a po dolasku u klub prošle zime, a posle obavljenih letnjih priprema, izgleda da su odlično "kliknuli".

Tim iz Bačke Topole igra odlično na startu sezone, što je potvrdio ubedljivom pobedom protiv Kolubare - 4:0 (2:0), za treću uzastopnu pobedu u isto toliko mečeva, a drugu s četiri gola u mreži rivala. Ukupno su igrači TSC-a deset puta bili >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << precizni, koliko i njihove kolege iz Partizana, s tim da se crno-belima još nije tresla mreža, a timu sa severa države jeste dvaput.

Seriju golova protiv debitanta u Superligi Srbije - kog po dosad viđenom čeka pakleno težak zadatak da tu i ostane - otvorio je kapiten Saša Tomanović, svojim drugim uzastopnim golom. Pogodio je u 11. minutu odličnim udarcem sa dvadesetak metara, kom je prethodilo povratno dodavanje Stanojeva posle lepe akcije sa Banjcem po desnoj strani.

Na 2:0 povisio je 19-godišnji Slobodan Stanojlović u 31. minutu. Svoj debitantski gol na superligaškoj sceni mladi napadač dao je udarcem glavom na centaršut iz kornera. Lepo je skočio na drugoj stativi i precizno šutirao.

Po povratku sa odmora, gosti iz Lazarevca zaigrali su agresivnije nego u prvom delu i uspeli da savladaju Nenada Filipovića u 53. minutu. Učinio je to Dejan Đenić nakon odličnog dodavanja rezerviste Uroša Đuranovića koje nije uspeo uklizavanjem da preseče Jug Stanojev, ali je sudija Andrija Stojanović na signalizaciju iz VAR sobe poništio gol zbog ofsajda.

Samo desetak minuta kasnije ponovo je u centru pažnje bio VAR, a ovaj put je Stojanović gledajući snimak doneo odluku da dosudi penal za domaćine pošto je Vasilije Bakić rukom blokirao šut Banjca. Precizan sa bele tačke bio je iskusni Đuro Zec, a do kraja utakmice u strelce se upisao i Stefan Vukić, koji je par minuta ranije ušao u igru.

Još jednom večeras asistenciju je upisao Mihajlo Banjac, koji je bio vrlo raspoložen da razigrava saigrače. Lepo je pronašao put lopti do Vukića, a on udarcem iskosa sa desne strane možda i lakše nego što se očekuje savladao Dušana Puletića.

Podsetio je TSC ovom partijom na izdanja od pre dve sezone, kada je ekipa pod vođstvom Zoltana Saba završila kao četvrta na tabeli i igrala kvalifikacije za Ligu Evrope. Cilj kluba i jeste povratak na međunarodnu scenu, videćemo hoće li Mladen Krstajić i njegovi igrači uspeti da ga ostvare.

SUPERLIGA SRBIJE – 3. KOLO

Petak

Proleter - Novi Pazar 2:2 (0:1)

/Tomović 48, Ortiz 57 - Aganspahić 18 pen, Dimić 47/

Napredak - Radnički 1923 1:0 (0:0)

/Rašo 62ag/

Subota

Spartak - Crvena zvezda 1:3 (1:2)

/Pankov 26 ag - Ivanić 5, El Fardu Ben 39, Krstović 90/

Radnik - Radnički 1:1 (1:1)

/Milovanović 3 - Škrbić 20/

Nedelja

Čukarički - Metalac 2:1 (1:0)

/Jovanović 45+1, Savić 53 - Šarić 76/

Partizan - Voždovac 4:0 (2:0)

/Rikardo 11, Šćekić 22, Holender 52, Pantić 70/

Ponedeljak

TSC Bačka Topola - Kolubara 4:0 (2:0)

/Tomanović 11, Stanojlović 31, Zec 63 pen, Vukić 73/

Odloženo

Mladost L. - Vojvodina

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Kolubara

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.