Kolubara najavljuje trofejnu sezonu

Izvor: B92, 03.Sep.2009, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolubara najavljuje trofejnu sezonu

Rukometaši Kolubare već na startu su potvrdili da su se odlično pripremili u Kranjskoj Gori.

Popularne "Krtice" su osvojile međunarodni turnir Banja Luka 2009, pa su tim povodom i održali pres-konferenciju na kojoj su izneli svoje utiske.

Trener Dragićević je zadovoljan viđenim, a pre svega željom i odgovornošću svoje ekipe. Rezultat je bio u drugom planu, a vremena za ispravku sitnih nedostataka će Lazarevčani imati na još tri planirane >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kontrolne utakmice - dve sa hrvatskom ekipom Nexe i sa PKB-om.

Nedeljko Jovanović je rekao da su pripreme bile kvalitetne. Izrazio je zadovoljstvo zbog izuzetnog takmičarskog duha koji je ekipa pokazala još u Kranjskoj Gori.

"Ovo neće biti laka sezona, jer će se mnogi truditi da nas sapletu, i na terenu i van njega. Ako ne dođe do nekih povreda, biće uspeha u domaćem prvenstvu i u Evropi do kraja maja", istakao je ovaj vrhunski as.

Nemanja Pribak, novi bek Kolubare je rekao da mu je drago što je poneo iz Banja Luke priznanje za najboljeg strelca, ali da to sigurno nije bio njegov cilj, obzirom da je sebe podredio kolektivu.

Golman Puljezević se nada da će najbolji rezultat doći tek na kraju. On je istakao da je pre svega ovo kolektiv dobrih ljudi i izuzetno zdrava sredina.

"Ukoliko Kolubara bude imala sreće u žrebu i izbegne na proleće Gumersbah, bićemo na dobrom putu na završnici", rekao je Puljezević koji je sa 36 odbrana proglašen za najboljeg golmana u Banja Luci.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.