Izvor: MozzartSport.com, 01.Jun.2020, 16:41

Kolubara dočekuje Metalac u nezgodnom trenutku

“Pojedinci vuku lakše povrede, a volim da na teren istrče najspremniji, pa ću pred meč da odlučim ko će na megdan Metalcu", rekao je trener domaćih Zoran Milinković

Posle duge pauze i promenjeg formata takmičenja, Prva liga Srbije se polako privodi kraju. Kako će odlukom čelnih ljudi od naredne sezone Super liga brojati 20 klubova, glavna borba će se voditi među timovima koji traže svoje mesto u dopunjavanju najvišeg ranga srpskog fudbala. Ka tom cilju stremi i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Metalac iz Gornjeg Milanovca koji u 27. kolu gostuje neugodnoj Kolubari (18.00).

Međutim, ni tim iz Lazarevca ne ulazi bez motiva u ovaj meč. Kako se pominje da Grafičar može da odustane od promocije, Kolubara bi sa šestog mesta vrlo lako mogla da se uključi u borbu, čak i za sam vrh ukoliko danas trijumfuje na svom terenu.

Nastavak šampionata domaćin je obeležio remijem sa Radničkim iz Kragujevca, dok su gosti iz Gornjeg Milanovca slavili protiv Trajala minimalnim rezultatom i tako nastavili seriju od sedam prvenstvenih mečeva bez poraza.

Da može, trener domaćih Zoran Milinković bi najradije izbegao Metalac, jer drugoplasirani tim Prve lige dolazi u ne baš najboljem trenutku, s obzirom da pojedini fudbaleri i dalje nisu najspremniji.

Pojedinci vuku lakše povrede, a volim da na teren istrče najspremniji, pa ću pred meč da odlučim ko će na megdan Metalcu. Milanovčani imaju dobru ekipu i na putu su da se vrate u Super ligu. Tu su odlični pojedinci, klub je sjajno organizovan i više bih voleo da igramo protiv nekog drugog rivala. Momci su, međutim, svesni zadatka i svi će da pruže maksimum za uspešan start”, uverava Milinković za Sportski žurnal.

Fudbaler Metalca Bojan Mijailović optimističan je pred gostovanje u Lazarevcu.

Znamo da nas očekuje težak susret sa odličnom Kolubarom, ali spremni smo da ružimo dopadljivu igru i da se vratimo sa lepim vestima. Očekujem meč sa mnogo duela na sredini terena, ali ubeđen sam da nećemo izgubiti. Voleo bih da u preostala četiri kola uzmemo osam bodova, i da kao prvoplasirani uđemo u Super ligu”, optimističan je Mijailović.

PRVA LIGA SRBIJE – 27. KOLO

Petak

Budućnost Dobanovci – Radnički 1923 2:1 (1:0)

Subota

Grafičar - Bačka 0:0

Novi Pazar - Dinamo Vranje 3:0 (3:0)

/Marovac 26, Đokić 35, Živić 39/

Žarkovo – Zlatibor Čajetina 0:3 (0:1)

/Šiškov 22ag, Vukić 79, Stanković 86/

Nedelja

Radnički Pirot – Smederevo 4:0 (0:0)

/Spasić 65, 77, Mirković 87, Milutinović-Kostić 89/

Trajal – Sinđelić 0:0 (0:0)

Zemun – Kabel 1:0 (0:0)

/Đalović 76/

Ponedeljak

18.00: Kolubara – Metalac

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.