KONAČNA ODLUKA: Kolubara ostaje u Superligi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2023, 09:54

KONAČNA ODLUKA: Kolubara ostaje u Superligi!

Čeka se reč Izvršnog odbora FSS.

Fudbaleri Kolubare i naredne sezone će se takmičiti u Superligi!

Takvu je odluku doneo Sud za sportsku arbitražu, koji je preinačio onu Fudbalskog saveza Srbije kojom je timu iz Lazarevca oduzeto devet bodova.

To je za posledicu imalo da je Kolubara ispala iz elitnog ranga, nakon čega je usledila žalba.

Ovakva odluka pomenutog suda je izvršna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i biće primenjena bez ikakvog odlaganja, prenosi "Sportklub". Taj portal prenosi da će obrazloženje iste žiti u narednim mesescima.

U međuvremenu, u petak bi trebalo da se donese odluka na sednici Izvršnog odbora FSS o tome kako će izgledati Superliga naredne sezone.

Opcija je da liga ostane sa 16 ekipa (gde bi neko od postojećih morao da se preseli u niži rang) ili da se proširi na 17 učesnika (gde bi se Kolubara samo pridružila postojećim).

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.