KOLUBARA SE OGLASILA POVODOM SLUČAJA RADNIČKOG I NAPRETKA: Evo šta su zeleno-crni rekli za nekoga ko može da deli njihovu sudbinu!

Izvor: HotSport.rs, 04.Jul.2023, 09:40

KOLUBARA SE OGLASILA POVODOM SLUČAJA RADNIČKOG I NAPRETKA: Evo šta su zeleno-crni rekli za nekoga ko može da deli njihovu sudbinu!

Slučaj se komplikuje. UEFA je navodno pronašla još jedan sumnjiv meč u Mozzart bet Superligi Srbije iz prethodne sezone. Reč je o susretu Napretka i niškog Radničkog odigranog u Kruševcu. Gosti su slavili rezultatom 1:2. Prema pisanju Mozzart Sprota, u sluačaju da se utvrde nedozvoljene radnje, sankcije će važiti za predstojeću takmičarsku godinu. Ipak, Kolubara, koja je i sama kažnjena ... Read more
The post KOLUBARA SE OGLASILA POVODOM SLUČAJA RADNIČKOG I NAPRETKA: Evo šta su zeleno-crni rekli za nekoga ko može da deli njihovu sudbinu! appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Kolubara

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

RADNIČKI SE OGLASIO POVODOM OPTUŽBI ZA NAMEŠTANJE: Evo šta kaže klub iz Niša!

Izvor: HotSport.rs, 04.Jul.2023

I Nišlije komentarisale optužbe. ‘Slučaj’ Kolubara nikako da dobije epilog, a srpski fudbal se ponovo suočava sa novim problemima. UEFA je navodno pronašla još jedan sumnjiv meč u Mozzart bet Superligi Srbije iz prethodne sezone. Reč je o susretu Napretka i niškog Radničkog odigranog...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.