Inđija dočekuje Proleter, Kolubara putuje u Zrenjanin

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Avg.2011, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inđija dočekuje Proleter, Kolubara putuje u Zrenjanin

Inđijci su uspešno startovali u društvu prvoligaša, na svom terenu savladali su starog rivala iz Sremske Mitrovice, golovima Dubajića i Cvetkovića.
Izmenjeni sastav zeleno-belih, ispunio je sve zahteve. Imponovali su učenici trenera Dušana Jevrića požrtvovanošću i zalaganjem i igra uliva poverenje. Dominirali su tokom čitavog susreta, uspešno kombinovali i postigli dva gola za prve bodove. Meč sa Proleterom očekuju spremno.
– Dolazi nam >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << rival vredan poštovanja, među tri najkvalitetnije ekipe u karavanu. Ima sjajne pojedince, vrsnog stručnjaka Govedaricu i deluje moćno. Bez obzira što je Proleter izgubio od Mladog radnika, ostavio je dobar utisak. Spremni smo da izgaramo svih 90 minuta, očekujem dobru igru i još jedno uspešno predstavljanje na našem stadionu. Nadamo se simpatizerima u još većem broju jer nam podrška mnogo znači - kaže Dušan Jevrić.
Branimir Kostić nije igrao u premijernom meču, zbog parnih žutih kartona iz prošlog prvenstva, ali zauzeće mesto u veznom redu i potruditi se da igra Inđije dobije na brzini i ubojitosti.
– Proleter uvek pruža dobre igre na našem stadionu. Mečevi su puni dinamike, uzbuđenja i rezultatske neizvesnosti. Ponovo smo oformili ekipu spremnu za visoke domete, očekujem dobru predstavu, dostojnu ovog ranga i još jednu radost - kaže Kostić.
Proleter otvorenog garda: Saša Bogunović u stroju
Malo ko je očekivao da će, posle odlično obavljenih priprema, četa sa Slane bare doživeti rezultatski neuspeh.
I pored poraza, Zoran Govedarica, trener Proletera, sa mnogo optimizma gleda u naredne mečeve, a prvi u nizu je gostovanje u Inđiji.
– Rezultat sa Požarevljanima nije bio slika dešavanja na terenu. Žalimo za propuštenim šansama, momci su shvatili gde su grešili i okrenuli smo se susretu u Inđiji. Bivši superligaš zaslužuje pažnju, pobedom je najavio želje i ambicije da se ekspresno vrati u staro društvo. Ima mlad i ambiciozan tim, željan dokazivanja – kaže Govedarica.
Parovi drugog kola:
Inđija – Proleter, Novi Sad – Mladost, OFK Mladenovac – Sinđelić, Banat – Kolubara, Napredak – Bežanija, Radnički – Radnički (S), Mladi radnik – Čukarički.
Nedelja: Srem – Donji Srem, Sloga – Teleoptik.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Inđija dočekuje Proleter, Kolubara putuje u Zrenjanin

Izvor: Utakmica.rs, 20.Avg.2011

Zurnal.rs: Inđijci su uspešno startovali u društvu prvoligaša, na svom terenu savladali su starog rivala iz Sremske Mitrovice, golovima Dubajića i Cvetkovića. Izmenjeni sastav zeleno-belih, ispunio je sve zahteve. Imponovali su učenici trenera Dušana Jevrića požrtvovanošću i zalaganjem i...

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.