HITNO: Rudarima Kolubare potrebna voda za piće i ćebad!

Izvor: Kurir, 17.Maj.2014, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HITNO: Rudarima Kolubare potrebna voda za piće i ćebad!

Površinski kopovi RB "Kolubara"" su pod vodom i od 14. maja stala je proizvodnja uglja. Radnicima termoelektrana "Nikola Tesla", koji neprekidno od proglašavanja vanredne situacije, rade na termoelektranama TENT A i TENT B danas je iz EPS-a dostavljena voda za piće i hrana.

BEOGRAD - Rudari koji rade na sanaciji posledica katastrofalne elementarne nepogode koja je pogodila rudarski basen " >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Kolubara", neophodna je pomoć od oko 15.000 litara pijaće vode dnevno, saopštilo je JP Elektroprivreda Srbije (EPS).

Neophodna su i ćebad, a svi koji žele da pruže pomoć mogu da se jave tokom 24 sata na broj telefona 011/8117-460 ili putem mejla [email protected] .

Površinski kopovi RB "Kolubara"" su pod vodom i od 14. maja stala je proizvodnja uglja.

Radnicima termoelektrana "Nikola Tesla", koji neprekidno od proglašavanja vanredne situacije, rade na termoelektranama TENT A i TENT B danas je iz EPS-a dostavljena voda za piće i hrana.

Više od 300 radnika TENT A i oko 100 radnika TENT B dobilo je i suhomesnate proizvode i konzervirana gotova jela, vredna oko 800.000 dinara, od vlasnika "Mesne industrije Đurđević" iz Pećinaca Milenka Đurđevića.

U TENT A poslati su i lekovi i medicinski materijal, jer je ambulanta pod vodom. Akcija dostavljanja neophodne vode i hrane radnicima TENT-a nastavlja se i sutra.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Potrebno 150.000 litara vode rudarima "Kolubare"

Izvor: Press, 17.Maj.2014

Potrebna su im i ćebad, a svi koji žele da pruže pomoć mogu se javiti tokom 24 sata na broj telefona 011-8117-460011-8117-460 ili putem mejla na goran.perisic@rbkolubara.rs.. Površinski kopovi RB "Kolubara"" su pod vodom i od 14. maja stala je proizvodnja uglja... Radnicima termoelektrana "Nikola...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.