Gde je novac iz Kolubare?

Izvor: Vesti-online.com, 05.Okt.2011, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Gde je novac iz Kolubare?"

Državna tužiteljka Zagorka Dolovac izjavila je da će istraga utvrditi gde je novac od zloupotreba u Rudarskom basenu Kolubara.

"Govorimo o zloupotrebi od 12 miliona evra i neplanski potrošenih 70 miliona evra", rekla je Dolovćeva u intervjuu za Večernje novosti od srede povodom hapšenja bivšeg direktora Kolubare Dragana Tomića i još 16 ljudi u vezi sa malverzacijama u tom preduzeću.

Ona je istakla da će "istraga utvrditi krivicu svakog od onih koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << su učestvovali u pljački građana Srbije u Kolubari".

Zagorka Dolovac navela je da je u slučaju Kolubara saslušano više od 100 svedoka i da je prikupljena obimna dokumentacija na više desetina hiljada strana i da su na osnovu toga i privedeni osumnjičeni za malverzacije.

Upitana o slučaju Topčider kada su pre sedam godina smrtno stradala dvojica vojnika, ona je rekla da je tužilaštvo sagledalo predmet i da se složilo sa zahtevom porodica dvojice gardista da se ispita Ratko Mladić.

"Smatram da je značajan svaki podatak koji nas može dovesti bliže istini, uz poštovanje bola nesrećnih porodica ubijenih vojnika", rekla je državna tužiteljka.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.