Izvor: Blic, 26.Jun.2019, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GAJENJE RENA DONOSI DOBRU ZARADU Sa jednog hektara 5.000 kg

U proteklom periodu, u kolubarskom okrugu poljoprivrednici se sve više interesuju za uzgoj rena. Poljoprivredni proizvođači žele da uz mala ulaganja i na manjim površinama, imaju dodatne izvore prihoda na svom gazdinstvu. Takođe, ima i onih koji usled nedostatka radne snage (sopstvene ili angažovane) žele menjati strukturu povrtarske proizvodnje, kojom su se do sad bavili. Zato i jeste aktuelno interesovanje za povećanje površina pod ovim povrćem. Razlozi za ovo su brojni, kažu u PSSS Valjevo.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MAGIČNO POVRĆE: Donosi zdravlje, a Srbima i veliku zaradu! ZAVLADALO LUDILO ZA NJIM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2019

U proteklom periodu, u kolubarskom okrugu poljoprivrednici se sve više interesuju za uzgoj rena...Poljoprivredni proizvođači žele da uz mala ulaganja i na manjim površinama, imaju dodatne izvore prihoda na svom gazdinstvu. Takođe, ima i onih koji usled nedostatka radne snage (sopstvene ili angažovane)...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.