FK Kolubara se obraća javnosti

Izvor: B92, 25.Maj.2023, 10:22

FK Kolubara se obraća javnosti

FK Kolubara održaće u četvrtak u 15 sati konferenciju za medije.

Kako se navodi u saopštenju, tema konferencije je odluka Fudbalskog saveza Srbije da se kazni FK Kolubara.

Tom prilikom medijima će se obratiti Dragiša Urošević, predsednik FK Kolubara iz Lazarevca.

Danima se ne stišava se bura u Lazarevcu, posle odluke da se klubu oduzme devet bodova, čime su praktično ispali u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << niži rang srpskog fudbala.

Nadležni u FSS su na dojavu UEFA kaznili superligaša zbog dva sumnjiva meča, a potom im dali rok od 48 sati da se žale na odluku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kolubara: Moćnici skrojili našu sudbinu – FSS spinuje!

Izvor: B92, 25.Maj.2023

Nakon što su izbačeni iz Superlige posle odluke FSS, Lazarevčani reagovali, oglasio se predsednik kluba i najavio žestoku pravnu borbru..Fudbalski klub Kolubara igraće od naredne sezone u drugoligaškoj konkurenciji srpskog fudbala jer je, po dojavi iz UEFA, a po kazni FSS sankcionisana oduzimanjem...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.