Izvor: FudbalSrbija.net, 03.Feb.2015, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FAP upalio „motore“

03.02.2015.
Prozivkom i prvim treningom danas u 12. časova na stadionu kraj Lima otpočele su pripreme igrača FAP-a za prolećni deo prvenstva u Zoni Drina. Na prvom okupljanju bili su prisutni svi igrački koji su jesenas osvojili jesenje titulu, izuzev Njegoša Goločevca,Vladimira Rosića i Harisa Bajramovića, ali i oni će se već od sutra priključiti ekipi, a od novajlija tu je jedino povratnik iz Kolubare,  Miloš Ivanović, kao i telentovani Nikola Milošević koji je iz omladinaca prekomandovan u prvi tim.
Pored igrača i trenera na prvom okupljanju bili su pristuni i članovi uprave, a ispred njih se obratio Predsednik UO, Nikola Joksimović koji je igračima poželeo puno zdravlja i uspešan početak priprema. Joksimović je još istakao da je ova sezona jako značajna za fudbal u Priboju zato što FK FAP ove godine slavi 60. godina svog postojanja i da je to još jedan motiv kako bi se igrači zalošili da i na kraju drugog dela završe na čelnoj poziciji Zone Drina i tako se domognu Srpske lige Zapad.
Obraćajući se igračima Miroslav Bukvić,sportski direktor kluba najpre je istakao  da se ispoštovala preporuka Predsednika opštine da u ekipama koje se finansiraju iz budžeta budu uglavnom Pribojci, pa se zato ekipa nije pojačala igračima sa strane iako se u prethodnom periodu nametalo par igrača iz okolnih mesta. Bukvić je dodao da će i u drugom delu prema igračima biti ispoštovane sve obavaze kao i jesenas, a da se od njih za uzvrat traži maksimalna ozbiljnost i zalaganje, kako na terenu, tako i van njega jer će drugi deo dosta biti teži od prvog.
Potom se igračima obratio šef stručnog štaba istakavši da će ove pripreme dosta biti teške jer se ekipa mora dobro fizički spremiti kako bi izdržala drugi deo prvenstva.
Celokupne pripreme odradiće se u Priboju iako je bilo najava da će se ići u toplije krajeve, ali se ipak odustalo zbog loših vremenskih uslova na Crnogorskom primorju. Trenira će se uglavnom dva puta dnevnu, a odigraće se sedam kontrolnih mečeva kako bi se što uigranije dočekao 14.mart i prva utakmca sa Zlatarom iz Nove Varoši na stadionu kraj Lima.
 
PRIPREMNE UTAKMICE:
 
11.02.2015. FAP – Sloga Požega (Zlatibor)
15.02.2015. FAP – Sloboda Užice (Zlatibor)
18.02.2015.
21.02.2015. Javor – FAP (Ivanjica)
25.02.2015. Sutjeska – FAP (Foča)
28.02.2015. Omladinac – FAP (Zablaće)
07.03.2015. FAP – Sloga S (Priboj)
 
Pogledaj vesti o: Kolubara

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.