Đilas posetio šumski rasadnik Baroševac

Izvor: Studio B, 31.Mar.2012, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas posetio šumski rasadnik "Baroševac"

" Rudarski basen Kolubara i PKB jesu državne firme koje zajedničkim radom, bez obzira na stranačku pripadnost, pozitivno posluju", rekao je gradonačelnik Dragan Đilas,

" Rudarski basen Kolubara i PKB jesu državne firme koje zajedničkim radom, bez obzira na stranačku pripadnost, pozitivno posluju", rekao je gradonačelnik Dragan Đilas, nosilac izborne liste „Izbor za bolji Beograd" prilikom posete >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << šumskom rasadniku „Baroševac" koji se nalazi u sastavu PD ,,Kolubara usluge".

Gradonačelnik je posetio i poljoprivredno gazdinstvu Đurić u Rudovcima, koje proizvodi jedinstven čips od jabuke, kao i Sportski centar Kolubara koji predstavlja moderan kompleks sa terenima za brojne sportove.

U junu prošle godine, učenici Osnovne škole „Vuk Karadžić" u Stepojevcu zamolili su gradonačelnika da njihova škola bude priključena na gradski vodovodni sistem. Đilas je sa saradnicima danas ponovo posetio ovu školu koja je, nakon 11 godina snabdevanja vodom iz cisterni, priključena na gradsku vodovodnu mrežu.

Đilas je posetio i Barajevo, gde je na punom platou ispred Doma kulture razgovarao sa građanima.

Građani su zahvalili gradonačelniku na onome što je grad učinio za ovaj kraj, za izgradnju vodovodne mreže, ulaganje u zdravstvenu i dečju zaštitu, obrazovanje, kao i asfaltiranje 95 ulica u dužini od preko 75 kilometara.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.