Čučković stanovnicima Braće Jugović: Ne blokirajte most

Izvor: Blic, 01.Avg.2014, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čučković stanovnicima "Braće Jugović": Ne blokirajte most

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković apelovao je danas na nezadovoljne građane naselja Braća Jugović da ne blokiraju Kolubarski most i poručio da je kategorizacija oštećenja urađena u skladu sa zakonom i programom obnove i da bi dodela više kategorizacije domaćinstvima bila protivzakonita aktivnost.

- Kategorizacija je izvršena od strane Inženjerske komore Srbije koja predstavlja najstručniju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << instituciju u zemlji. Zahtevi da se domaćinstvima dodele više kategorizacije je protivzakonita aktivnost, jer je u metodologiji jasno opisano stanje objekata na osnovu kog se definiše kategorija oštećenja - poručio je Čučković u saopštenju za javnost.

On je istakao da je ogromna većina objekata u Obrenovcu, a posebno u najugroženijim naseljima, kao što je to u naselju Braće Jugović, četvrta kategorija i da je to "za 100.000 dinara više od obećane pomoći koju je najavio premijer".

Prema njegovim rečima, zbog dugog boravka pod vodom, kompletna građevinska rekonstrukcija tih stambenih objekata biće finansirana iz sredstava Evropske unije.

- U prethodnih mesec dana smo kao opština konkretno rešili više od 20 različitih zahteva meštana iz naselja Braće Jugović i bićemo i dalje posvećeni obnovi i napretku tog dela Obrenovca izgradnjom i kanalizacione mreže - rekao je Čučković.

On je na žitelje Obrenovca apelovao da ne blokiraju glavnu saobraćajnicu "koja je ionako načeta velikim klizištem u Dubokom koje je odnelo jednu traku".

- Sve ovo dodatno ugrožava i onesposobljava druge građane da se vrate kući sa posla - zaključio je Čučković.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čučković apelovao na građane da ne blokiraju most

Izvor: 24sata, 01.Avg.2014

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković apelovao je danas na nezadovoljne gradjane naselja Braća Jugović da ne blokiraju Kolubarski most i poručio da je kategorizacija oštećenja uradjena u skladu sa zakonom i programom obnove i da bi dodela više kategorizacije domaćinstvima bila protivzakonita...

Nastavak na 24sata...

ČUČKOVIĆ: Obrenovčani, ne blokirajte most!

Izvor: Telegraf.rs, 01.Avg.2014

- U prethodnih mesec dana smo kao opština konkretno rešili više od 20 različitih zahteva meštana iz naselja Braće Jugović i bićemo i dalje posvećeni obnovi i napretku tog dela Obrenovca izgradnjom i kanalizacione mreže - rekao je predsednik Tte opštine

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.