CIRKUS U LAZAREVCU: Kolubara posle trenera, smenila i predsednika

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2021, 14:20

CIRKUS U LAZAREVCU: Kolubara posle trenera, smenila i predsednika

Neslaganje sa delom uprave.

Nastavljau se potresi u Kolubari. Nakon trenera, novi član Linglong Superlige iz Lazarevca ostala je i bez predsednika. Kolubara se plasirala u elitni rang predvođena Zoranom Milinkovićem, ali je on ubrzo potom "digao sidro" i napustio tim.

Nasledio ga je Dragan Radojičić, ali je posle gotovo tri sata u rekordnom roku i on prekinuo saradnju nezadovoljan nekim uslovima koje mu je uprava postavila.

Na kraju, odlazi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i predsednik kluba Nemanja Ivanović, koji je podneo ostavku upravo zbog neslaganja sa delom rukovodstva.

Објава коју дели FK Kolubara Lazarevac (@fkkolubara.1919)

Uspeo sam posle ženskog, i muški tim da vinem do Superlige, što je najveći uspeh kluba sa tradicijom dužom od 100 godina. U narednom periodu više ću da se posvetim radu u ženskom timu, a muškom želim sve najbolje u debitanstskoj sezoni među superligašima - rekao je Ivanović, a prenosi Sportski žurnal.

Belgiju mnogi smatraju favoritom za osvajanje EURO 2020, a koliko je to realno možda vidimo već večeras (21.00) kada igraju sa Rusijom u Sankt Peterburgu. Kvota na Belgiju je 1,80, na Rusiju 4,70, a na iks 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Belgija - Rusija

Početak priprema Kolubare je ponovo pomeren za ponedeljak, kada bi trebalo da bude poznato više detalja ko će predvoditi klub u sledećoj sezoni.
Pogledaj vesti o: Kolubara

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NAKON ISTORIJSKOG PLASMANA, ISTORIJSKI HAOS: Posle OTKAZA i smena, Kolubara našla novog trenera!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2021

Uskoro počinju pripreme...Ekipa Kolubare napravila je istorijski uspeh plasmanom u Superligu Srbije, ali i nezapamćeni haos među čelnicima kluba. Prvo je tim iz Lazarevca napustio trener koji je pobrao zasluge plasmana u elitni rang srpskog fudbala, zatim je doveden drugi koji je smenjen pred...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.