Batak: Nadamo se prvoj pobedi u prolećnom delu sezone

Izvor: B92, 06.Mar.2022, 15:41

Batak: Nadamo se prvoj pobedi u prolećnom delu sezone

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Radoslav Batak izjavio je da se nada da će njegova ekipa uspeti da zabeleži prvi prolećni trijumf u duelu sa Kolubarom.

Batak je rekao i da Kolubara "pokazala ozbiljan kvalitet".

"Bitna utakmica pred nama. Nadamo se prvom prolećnom trijumfu. Dugo nismo izgubili, ali dugo nismo ni pobedili. Kolubara >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nam je direktni rival i to povećava značaj ovog susreta. Oni su čvrsta i dobro organizovana ekipa. U prošlom kolu su pobedili Vojvodinu sa 1:0 i odigrali odličan meč. To je ekipa za respekt", izjavio je Batak.

Trener Radničkog veruje da će protiv Kolubare njegov tim ući u seriju pobeda.

"Igrači su svesni da su blizu ulaska u seriju pobeda. Ubeđen sa da ćemo to pokazati već protiv Kolubare. Biće otvorena borba. Igramo kući i napašćemo ih", izjavio je Batak.

Batak je naveo i da će meč propustiti Pejović zbog žutih kartona, i već duže zbog povrede odsutni Škrbić, ali da su svi ostali fudbaleri na raspolaganju.

Fudbaleri Radničkog u ponedeljak 7. marta od 18 časova dočekuju Kolubaru iz Lazarevca, u utakmici 26. kola Superlige Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.