BEOGRADU PRETI I TREĆI OLUJNI UDAR: RHMZ izdao novo upozorenje - u ovim delovima Srbije nema mira još DVA sata

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2022, 19:01

BEOGRADU PRETI I TREĆI OLUJNI UDAR: RHMZ izdao novo upozorenje - u ovim delovima Srbije nema mira još DVA sata

Kratkotrajni pljuskovi bili su toliko siloviti da su momentalno poplavili pojedine delove grada

Nakon dva talasa oluje koja su se obrušila ovog popodneva na Beograd, moguće je očekivati još nepogoda.  Prvi talas bio je oko 16, a drugi oko 17.40 sati.

- U naredna dva časa jaki pljuskovi sa grmljavinom, gradom, a ponegde i olujnim vetrom u zoni pljuskova očekuju se i dalje u Mačvanskom i Kolubarskom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << okrugu sa tendencijom premeštanja preko južnog Srema i Beograda dalje ka južnom Banatu. Pljuskovi i grmljavine uz pojačan vetar će se intenzivirati i u istočnoj i jugoistočnoj Srbiji (preko 20 mm za kratko vreme) - navodi se u najnovijem upozorenju RHMZ-a.

Podsetimo, jaki pljuskovi praćeni grmljavinom, a ponegde i gradom, pogodili su ovog popodneva Beograd, Novi Sad i druge delove Srbije, u Sremskoj Kamenici udar groma je na kratko prekinuo vodosnabdevanje, dok je na Kopaoniku i Zlatiboru padao grad.

BONUS VIDEO: Ukrajinski dronovi "love" ruske vojnike noću

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.