Izvor: Press, 16.Maj.2018, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spasila je čoveku život kada je hteo da skoči sa mosta, a EVO šta danas radi srpska manekenka!

Manekenka Katarina Vučetić najviše pažnje privukla je kao učesnica rijalitija "Survajver", svojevremeno se oprobala i kao voditeljka, a zatim se potpuno povukla iz javnog života.
Katarina danas vodi potpuno drugačiji život, daleko od očiju medija.
Jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << od scena koja je zauvek ostala upmaćena, jeste kada su Katarini tokom igre u "Survajveru" ispale gole grudi.
Zgodna brineta važila je za devojku za kojom muškarci gube glavu, a njeno srce pripalo je Darku Manojloviću, koji joj je deset godina pre toga bio najbolji prijatelj.Pre pet godina, Katarina i Darko stali su na ludi kamen.
printscreen/facebook
Katarina sa suprugom Darkom
U julu 2007. godine, Katarina je dospela u centar medijske pažnje nakon što je spasila život čoveku koji je želeo da skoči sa Brankovog mosta. Katarina ga je ubedila da to ne čini, a on joj je pružio ruku i sišao sa ograde.
Bavi se modnim dizajnom i jogom, a vreme često provodi i na putovanjima.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.