Izvor: Piplmetar.rs, 02.Sep.2023, 08:30

„ZNAO SAM DA ĆE SE TO DESITI!“ Filip Car pobesneo zbog gostovanja Aleksandre Nikolić sa Dejanom Dragojevićem u emisiji Narod pita: „FALI MU PUBLICITETA!“

Na iznenađenje mnogih u poslednjoj emisiji „Narod pita“, pred početak sedme sezone rijaliti šou-programa „Zadruga“, gosti su Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević.
Filip Car, Dejan i Aleksandra (Foto: Screenshot TV Pink/YouTube/Zadruga Official) • screenshot


Kako Dejan nije bio učesnik šeste sezone, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << mnoge je začudilo zbog čega je on pristao da gostuje u gorepomenutoj emisiji, ali to nimalo nije iznenadilo nekadašnjeg zadrugara Filipa Cara, Aleksandrinog partnera.
Filip Car (Foto: Ringier/Snežana Krstić)
– Znamo to ona i ja. Mi smo danima pričali da će se to desiti. To mi uopšte nije iznenađenje. Znali smo da će tako biti zakuvano. Znam ja kako se tamo diše. On nije vezan ugovorom da dolazi u emisiju „Narod pita“ ili bilo čim. On jedva čeka da ga neko pozove da dođe bilo gde da laprda – poručio je besno Filip putem društvenih mreža.
Filip Car (Foto: Screenshot TV Pink)
– Ja bih iz poštovanja prema sebi rekao da neću da dođem jer nisam obavezan ugovorom, pa što bih onda dolazio?! Ali fali mu publiciteta, pa daj, daj. Nek odradi to večeras, pa otvaranje i ariverderči! – zaključio je besno Car.
Filip Car je, sa druge strane, postao voditelj, a više detalja o njegovoj emisiji pogledajte u odvojenom tekstu: Filip Car postao VODITELJ – stiglo zvanično saopštenje, evo gde će GOSTE raskrinkavati do srži
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIKAD BOMBASTIČNIJA Aleksandra Nikolić! NAPRAVILA POSEBNU FRIZURU za susret sa Dejanom Dragojevićem! (Foto)

Izvor: Piplmetar.rs, 02.Sep.2023

Aleksandra Nikolić, kao pobednica šeste sezone rijaliti šou-programa „Zadruga“, gošća je poslednje emisije „Narod pita“ u ovoj sezoni.. Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.