Izvor: Piplmetar.rs, 02.Sep.2023, 08:30

NIKAD BOMBASTIČNIJA Aleksandra Nikolić! NAPRAVILA POSEBNU FRIZURU za susret sa Dejanom Dragojevićem! (Foto)

Aleksandra Nikolić, kao pobednica šeste sezone rijaliti šou-programa „Zadruga“, gošća je poslednje emisije „Narod pita“ u ovoj sezoni.
Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević (Foto: Ringier/Milan Ilić) • Milan Ilić / Ringier


Iako su mnogi očekivali da će sa njom u emisiji gostovati Ana Ćurčić, kao drugoplasirana >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << zadrugarka, umesto nje se u studiju pojavio Aleksandrin bivši emotivni partner Dejan Dragojević.
Aleksandra Nikolić (Foto: Instagram/alex_mima)
Nikolićeva se stoga posebno potrudila oko spremanja za ovaj susret nakon jako dugog perioda u kom se nisu videli, pa je od frizera tražila posebnu frizuru ne bi li joj kosa izgledala što gušće i bujnije.
Aleksandra Nikolić (Foto: Instagram/alex_mima)
Osim toga, nekadašnja zadrugarka se opredelila za crnu odevnu kombinaciju koja je u prvi plan stavila njeno bujno poprsje.
Kako je, sa druge strane, njen partner Filip Car reagovao na to što Aleksandra Nikolić gostuje u emisiji sa svojim bivšim dečkom pogledajte u odvojenom tekstu: „ZNAO SAM DA ĆE SE TO DESITI!“ Filip Car pobesneo zbog gostovanja Aleksandre Nikolić sa Dejanom Dragojevićem u emisiji Narod pita: „FALI MU PUBLICITETA!“
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.