YouTube pokreće Channel Store?

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 17.Avg.2022, 12:44

YouTube pokreće Channel Store?

Platforma za video streaming u vlasništvu Google-a navodno je razvijala „Channel Store“ trgovinu kanala najmanje zadnjih 18 meseci i trenutno je u pregovorima s potencijalnim partnerskim kompanijama.

YouTube već daje svojim pretplatnicima na streaming TV koji plaćaju 65 američkih dolara mesečno mogućnost dodavanja pristupa dodatnim uslugama kao što je HBO Max ali nadolazeća trgovina ljudima će omogućiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << kupovinu premium streaming usluga iz glavne YouTube aplikacije.

WSJ kaže da YouTube predstavlja svoju platformu kao izvrstan način za kompanije da plasiraju svoje usluge streaming-a, budući da gledaoci mogu besplatno da gledaju najave na njihovoj web stranici ili u aplikaciji, a zatim jednostavno plate pretplatu.

Partnerske kompanije verovatno će morati da dele svoju zaradu s YouTube-om za kupovinu unutar video platforme. YouTube navodno već raspravlja o tome kako da podele prihode od pretplata sa njima, iako se uslovi razlikuju za svakog partnera.

Davaocima usluga streaming-a bi ovo moglo da pomohne da prežive godinu za koju analitičari veruju da će biti teška i obeležena gubitkom značajnog broja korisnika.

YouTube-ova „trgovina kanala“ navodno bi mogla biti pokrenuta već na jesen ove godine, iako tek treba da potvrde da projekat zaista i postoji i da već pregovaraju s potencijalnim partnerima.

Izvor: SEEbiz

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.