YouTube po prvi put zabeležio video s preko 3 milijarde pregleda

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 07.Avg.2017, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

YouTube po prvi put zabeležio video s preko 3 milijarde pregleda

Pre manje od mesec dana dogodila se velika promena na čelu lestvice najgledanijih videa na YouTube-u, kada je spot za pesmu „See You Again“ prestigao višegodišnjeg vladara ove lestvice, „Gangnam Style“. Sada, pak, imamo novog rekordera

Manje od sedam meseci po objavi na ovom servisu, zarazni letnji hit, pesma „Despacito“, prestigla je sve druge i izbila na čelo tabele najgledanijih videa >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << YouTube-a svih vremena. Dodatno, u subotu je probila i novu veliku granicu od čak 3 milijarde pregleda.

Zanimljivo, globalni uspeh ovog video spota ima i značajan uticaj na ekonomiju malene ostrvske države Portoriko. Luis Fonsi, muzičar rodom s tog ostrva, u pesmi spominje svoju domovinu, a i spot je sniman na Portoriku – pa je histerija koju ova pjesma izaziva među ljudima koji vole zabavu, širom sveta dovela i do povećanja interesa turista za ovom destinacijom.

Izvor: bug.hr

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.