Videćeš kakav ćeš život da imaš sa mnom! Luna posle raskida i histerije prišla Slobi, molila za oproštaj, pa otkrila šta ga čeka napolju! (VIDEO)

Izvor: Press, 05.Jan.2018, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Videćeš kakav ćeš život da imaš sa mnom! Luna posle raskida i histerije prišla Slobi, molila za oproštaj, pa otkrila šta ga čeka napolju! (VIDEO)

Nakon žestokog okršaja koji su imali sinoć, Luna u strahu da će se Radanović pomiriti sa ženom
Printskrin: Youtube/Zadruga Official
Nakon što je prethodne noći raskinula sa njim, izmrškala ga i izvređala, Luna Đogani kasnije je prišla Slobi kako bi ga zamolila za oproštaj i kako bi se pomirila sa njim.
 - Pukla sam. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Boli me du*e za sve njih. Ja tebe jednostavno mnogo volim. Volela bih da se ne dešavaju više ovakve stvari - rekla je Luna.
- Ono što si ti meni pružio za ova četiri meseca i što si uradio za mene, to neko nije uradio za ceo život. Veruj mi da ja to poštujem i cenim i zahvalna sam ti na tome. To možda ne umem da ti dokažem, ali videćeš, kako budemo bili zajedno, videćeš... Kroz dela ćeš da vidiš koliko sam ti zahvalna i kakav ćeš život da imaš sa mnom - pričala je Luna Slobi.
- Nisi ti ništa meni dužna - rekao joj je Sloba.
- Je l' se ja ponašam loše prema tebi? - pitala ga je.
- Ne - rekao je.
- Je l' ja tebe ne poštujem? Je li? - pitala ga je.
- Poštuješ, uglavnom - odgovorio je.
- Je l' radim nešto pogrešno? Je l' ti nije lepo sa mnom? Je l' te činim negativnim, agresivnim? - pitala je.
- Sve što radiš radiš sebi - odgovorio je.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.