IMAŠ LI BLAMA? Sloba POBESNEO jer su ga prekinuli u SEKSU sa Lunom pa izjavio: Ja PEGLAM, a vi mi lupate na vrata!

Izvor: Svet, 04.Jan.2018, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMAŠ LI BLAMA? Sloba POBESNEO jer su ga prekinuli u SEKSU sa Lunom pa izjavio: Ja PEGLAM, a vi mi lupate na vrata!

Pre nekoliko dana Slobodan Radanović napravio je skandal kada je lupao na vrata Zadruge i tražio da ga odvedu na previjanje.
Tada se žestoko posvađao i sa Lunom Đogani koja je uralala na njega, a nakon što ju je pomerio od sebe opalila mu je šamar. Potom su usledile uvrede da je agresivac, alkoholičar i nasilnik, ali jedan detalj svima je promakao.
Sloba je tada otkrio da je pobesneo u trenutku kada je bio sa Lunom u WC-u, i kada su ljudi iz produkcije došli i kucali >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << na vrata rekavši da su unutra duže od sat vremena, iako znaju da je to strogo zabranjeno.
Sloba je tvrdio da su bili možda 15 minuta, a onda se u trenutku besa izleteo i otkrio šta su on i Luna tada stvarno radili u toaletu i zašto ga je to kucanje na vrata stvarno razljutilo!
Ja “peglam”, on mi dolazi da mi kuca na vrata! – rekao je pobesneli Sloba misleći na to da su on i Luna baš u tom trenutku imali seks unutra.
Pitamo se, ima li ovaj čovek bar malo blama?
SVETSVET

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Rečenica koja je svima promakla! Evo zašto je Sloba pobesneo pre skandala sa Lunom i šta se zaista dogodilo u WC-u! (VIDEO)

Izvor: Press, 05.Jan.2018, 11:24

Dok je besan stajao kod kapije čekajući da ga puste i odvedu na previjanje, Sloba je rekao šta se zaista desilo pre haosa i skidanja zavoja . Printskrin: Youtube/ Zadruga Official. Sloba Radanović u noći između 1. i...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.