Rečenica koja je svima promakla! Evo zašto je Sloba pobesneo pre skandala sa Lunom i šta se zaista dogodilo u WC-u! (VIDEO)

Izvor: Press, 05.Jan.2018, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rečenica koja je svima promakla! Evo zašto je Sloba pobesneo pre skandala sa Lunom i šta se zaista dogodilo u WC-u! (VIDEO)

Dok je besan stajao kod kapije čekajući da ga puste i odvedu na previjanje, Sloba je rekao šta se zaista desilo pre haosa i skidanja zavoja
Printskrin: Youtube/ Zadruga Official
Sloba Radanović u noći između 1. i 2. januara napravio je haos, kada je skinuo zavoj sa ruke i lupao u drvenu kapiju kako bi neko iz produkcije došao po njega i odveo ga na previjanje.
Tada se žestoko >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << posvađao i sa Lunom Đogani koja je uralala na njega, a nakon što ju je pomerio od sebe opalila mu je šamar. Potom su usledile uvrede da je agresivac, alkoholičar i nasilnik, ali jedan detalj svima je promakao.
Naime, Sloba je tada otkrio da je pobesneo u trenutku kada je bio sa Lunom u WC-u, i kada su ljudi iz produkcije došli i kucali na vrata rekavši da su unutra duže od sat vremena, iako znaju da je to strogo zabranjeno.

Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Videćeš kakav ćeš život da imaš sa mnom! Luna posle raskida i histerije prišla Slobi, molila za oproštaj, pa otkrila šta ga čeka napolju! (VIDEO)

Izvor: Press, 05.Jan.2018

Nakon žestokog okršaja koji su imali sinoć, Luna u strahu da će se Radanović pomiriti sa ženom . Printskrin: Youtube/Zadruga Official. Nakon što je prethodne noći raskinula sa njim, izmrškala ga i izvređala, Luna...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.