VOLITE HOROR, ali nemate vremena za ceo film? Idite na Jutjub i ukucajte CRYPT TV! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2019, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOLITE HOROR, ali nemate vremena za ceo film? Idite na Jutjub i ukucajte CRYPT TV! (VIDEO)

Neverovatno kvalitetno.

Život u eri Interneta je često suviše brz da bismo mogli da se posvetimo uživanju u gledanju filmova. Znate ono - pićence i kokice pored ruke, tačno na vreme ispred televizora...

Uglavnom se nema vremena i za slično celovečernje iskustvo ispred monitora. E, za ljubitelje horora postoji rešenje! Jutjub kanal "Crypt TV" je zaista poseban.

Filmovi na ovom kanalu traju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od 7 minuta do 20 minuta, i svaki je jeziviji od sledećeg. A neverovatno je koliko su ti filmovi profesionalno urađeni, sa sasvim originalnim čudovištima, kao stvorenim da ih sanjate noćima. Inače, kanal postoji od 2015. godine, pa materijala ima na pretek, a likovi su često isprepletani u različitim pričama (po principu, primera radi, Marvelovog univerzuma).

Pogledajte ovaj, pa ako vam se svidi, terajte dalje:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.