Izvor: Radio 021, 08.Dec.2019, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Šta je najviše gledano na Jutjubu u 2019. godini

Jutjub je objavio svoj Rewind video, u kojem je rezimirao godinu na izmaku i već se suočava sa snažnim povratnim reakcijama.

Kompanija svake godine objavi video u kojem zaokružuju sve najveće stvari koje su se dogodile na ovom servisu te godine. Međutim, prošlogodišnji se pokazao kao video sa najviše dislajkova u istoriji, nakon što su korisnici uvideli da su izostavljene mnoge najveće zvezde Jutjuba, piše "Independent".

Sada je objavljena verzija videozapisa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << 2019. koja te probleme pokušava da ispravi uključivanjem favorita korisnika kao što su PewDiePie i Minecraft.

Međutim, i ove godine pojavljuju se kontroverze. Iako video za sada nije negativno ocenjen kao prošlogodišnji, korisnici zameraju da je bez ambicija, da je urađen aljkavo i da je fokusiran samo na listu top videa, a ne na "okupljanje Jutjub kulture".

"U 2018. godini napravili smo nešto što vam se nije dopalo. Dakle, da vidimo šta volite u 2019. godini. Jer, vi ste bolji u ovome nego što smo mi", glasi poruka na početku videa, koji možete pogledati u nastavku.



Autor: Radiosarajevo.ba

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.