VIDEO: Šta je najviše gledano na Jutjubu u 2019. godini

Jutjub je objavio svoj Rewind video, u kojem je rezimirao godinu na izmaku i već se suočava sa snažnim povratnim reakcijama.
VIDEO: Šta je najviše gledano na Jutjubu u 2019. godini
Foto: Pixabay
Kompanija svake godine objavi video u kojem zaokružuju sve najveće stvari koje su se dogodile na ovom servisu te godine. Međutim, prošlogodišnji se pokazao kao video sa najviše dislajkova u istoriji, nakon što su korisnici uvideli da su izostavljene mnoge najveće zvezde Jutjuba, piše "Independent".
 
Sada je objavljena verzija videozapisa 2019. koja te probleme pokušava da ispravi uključivanjem favorita korisnika kao što su PewDiePie i Minecraft.
 
Međutim, i ove godine pojavljuju se kontroverze. Iako video za sada nije negativno ocenjen kao prošlogodišnji, korisnici zameraju da je bez ambicija, da je urađen aljkavo i da je fokusiran samo na listu top videa, a ne na "okupljanje Jutjub kulture".
 
"U 2018. godini napravili smo nešto što vam se nije dopalo. Dakle, da vidimo šta volite u 2019. godini. Jer, vi ste bolji u ovome nego što smo mi", glasi poruka na početku videa, koji možete pogledati u nastavku.
 
  • Stupid Tube

    09.12.2019 10:58
    Svaka seka persa ima jutjube, zaglupljivanje i gubljenje vremena.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva