VELIKA TUGA: Baka Milka je preminula - ostaće upamćena po svojim britkim opaskama (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2022, 19:01

VELIKA TUGA: Baka Milka je preminula - ostaće upamćena po svojim britkim opaskama (VIDEO)

Umrla je Milka Perić Crvenkapica iz Udbine u Hrvatskoj. Baka Milka, poznata kao Crvenkapica, je preminula u 75. godini, a vest o njenoj smrti potvrđena je za medije.

Ako koristite internet, nema šanse da bar jednom niste naišli na snimak na kome je sagovornica baba Milka.

Milka je postala popularna zbog izjava o vrućinama, a ekipa na društvenim mrežama je ubrzo prozvala Ličkom Crvenkapom. Milkine snimke na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jutjub je postavio Robert Labrović, koji ju je često snimao.

Na čuvenom snimku vidi se da je baka odevena više za zimsko vreme dok su temperature tada bile iznad 35 stepeni.

- Sunce me gleda, vidiš da me gleda. Ono me ruši - reči su baka Milke koje su ubrzo kupile srca svih koji su gledali video.

Milka je inače bila beskućnica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminula baka Milka, čije su izjave postale internet senzacija

Izvor: Blic, 16.Maj.2022

Baka Milka Perić iz Udbine u Hrvatskoj, poznata kao Crvenkapica, preminula je u 75. godini, a vest o njenoj smrti potvrđena je za portal likaclub.eu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.