Izvor: JUGpress.com, 04.Jul.2022, 10:26

Upad u Tviter i Jutjub naloge britanske armije, fotografije Ilona Maska i snimci kriptovaluta

LONDON-BEOGRAD

Britanska vojska pokrenula je istragu o hakerskom napadu na Tviter i Jutjub naloge. Na Jutjub kanalu prikazani su video snimci o kriptovaluti i slike Ilona Maska, dok je zvanični Tviter nalog retvitovao nekoliko postova za koje se čini da se odnose na NFT.

U jednom trenutku ime naloga je promenjeno u „Bapesclan“, a profilna slika u figuru iz crtanog filma nalik majmunu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << sa šminkom klovna, prenosi Skaj njuz.

Tviter nalog je vraćen u normalu.

„Izvinjavamo se zbog privremenog prekida našeg fida. Sprovešćemo potpunu istragu i izvući pouke iz ovog incidenta. Hvala što nas pratite i normalna usluga će se sada nastaviti“, navedeno je u tvitu objavljen nakon incidenta.

U međuvremenu su vraćeni snimci i na Jutjub nalog.

Portparol vojske rekao je da su upoznati sa „provalom vojnih Tviter i Jutjub naloga i da je istraga u toku“.

Navode da se bezbednost informacija shvata „izuzetno ozbiljno“.

„Dok se istraga ne završi, bilo bi neprikladno dalje komentarisati“, navodi se u saopštenju vojske objavljenom na Tviteru.

Izvor: Cenzolovka

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.