Izvor: Piplmetar.rs, 08.Jan.2024, 07:31

„U mojoj kući se nije slavio Božić!“ Pevačica zbog roditelja nije doživela radost velikog hrišćanskog praznika…

Pevačica Jasna Kočijašević priznala je da je tek pre devet ili deset godina prvi put proslavila veliki pravoslavni praznik, Božić.
Jasna Kočijašević • vladav123 / youtube


Ona je otkrila da je to bilo nezamislivo u njenoj porodici, zbog porekla >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << njene majke i profesije njenog oca.
Jasna Kočijašević
U mojoj kući se nije slavio Božić, zbog porekla moje mame i profesije mog tate koji je bio vojno lice to je bilo nezamislivo. Prvi put Božić sam na pravi način doživela pre devet-deset godina. Nije bilo prilike, bilo je takvo vreme… U međuvremenu sam i krštena, tako da sam sve počela da doživljavam na pravi način – priznala je pevačica a dotakla se i Badnjaka i crkve:
Htela sam lično da se uverim u jednu priču, za koju sam slušala da postoji u Pazovi. Za Badnje veče tamo je prava fešta. Mnogo kuća, kao mnogo punktova, izne se sto, riba, hleb, rakija… Gde god stanem moram da se prekstim i da se poslužim i tako moj unuk i ja stigosmo do crkve. Otišli smo na službu, izneo se Badnjak, išlo se oko crkve, meni je to bilo otkrovenje – rekla je Jasna za Grand.
Bonus video:
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.