U Areni Zagreb na Totalnom JoomBoos-u zabavljalo se 9.000 fanova: Najveći YouTube spektakl nadmašio očekivanja

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 22.Okt.2018, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Areni Zagreb na Totalnom JoomBoos-u zabavljalo se 9.000 fanova: Najveći YouTube spektakl nadmašio očekivanja

Totalni JoomBoos jedini je youtuberski događaj u regionu koji je uspeo da okupi i stare i mlade na jednom mestu i oduševi ih celodnevnim, raznovrsnim zabavnim programom, tortom, plesom, pesmom, poklonima i neviđenom atmosferom.

U nedelju u 20 sati ovaj je spektakl u Areni Zagreb svečano je zatvoren rezanjem rođendanske torte, dok je oko deset hiljada ljudi u sav glas pevalo sretan rođendan JoomBoos-u.

Iako umorni nakon celodnevnog nastupa, 50-ak najboljih regionalnih youtubera, >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << zajedno s KSI-jem, još su se jednom popeli na pozornicu i otpevali „Sretan rođendan“, ali i novi JoomBoosov hit „Pola milijuna“.

Pre svečanog zatvaranja, na Totalnom JoomBoosu menjale su se vrhunske tačke, a atmosfera koju su hiljade fanova, zajedno s YouTube zvezdama, stvorili u Areni bila je pozitivna i prekrasna.

Kad se oko 19 sati na pozornici pojavio slavni KSI, publika je bila u transu. Dozivali su ga pre toga u sav glas, a KSI je zatim na pozornici, s voditeljima Petrom Dimić i Ivanom Vukušićem, imao zanimljiv i zabavan talk show.

Sviđa mi se Hrvatska. Svi su prema meni veoma dragi. Ipak, moram priznati da su u Hrvatskoj moji obožavaoci mnogo ludi. To je zaista istina. Pa pogledajte kako viču i skaču čim su me videli. Vole me, a volim i ja njih – poručio je megapopularni Britanac.

Svoje su hitove u Areni izveli i mladi pevači Domenica, Lana Jurčević i Pravila igre, ali oduševljenje koje je nastalo kad su se oko 18 sati na pozornici pojavili popularni reper Stoka i LayZ nemerljivo je. Njih dvojica su otpevali svoj navijački hit „Moja Croatia“, a publika je svaku reč s njima pevala u isti glas. Nakon nastupa dobili su ovacije i vrisak kakav se retko čuje.

Osim hrvatskih, i regionalni youtuberi imali su svoj show na pozornici. Baka Prase je zajedno sa svojim kolegama youtuberima izveo svoje najveće hitove, a fanovi koji su stajali u prvim redovima nakon nastupa su se fotografirali sa svojim idolom.

Autograme su u prvim redovima i po celoj publici delili i JoomBoosovi youtuberi, a veliko je oduševljenje izazvao LayZ kad je otpjevao svoj hit „Tko se boji vuka još“. Publika je vrištala tokom celog nastupa i pevala u glas zajedno s njim.

Iako je pre nastupa imao ogromnu tremu, youtuber Dennis Domian pokazao je svoj izvanredan talent i izveo nekoliko izvrsnih covera popularnih pesama. Kako bi mu pokazali da je izvanredan, svi iz publike vikali su kao jedan nakon što je Dennis otpevao, a snažan pljesak je trajao nekoliko trenutaka.

JoomBoosov youtuber Filip Dejanović TheSikrt na Totalnom je promovisao svoju novu knjigu „Gola istina: Bez cenzure“, a neumornim je fanovima u JoomBoos kutku više od dva sata potpisivao njihove primerke. Deca su bila oduševljena.

Bilo je tu još mnogo zabavnih i zanimljivih nastupa, od magičnog showa Magic Leona do obaranja rekorda u flossu i nastupa regionalnih zvezda Ruže Rupić, Alekse Perovića i ostalih, a koga smo god iz publike pitali kako im je, odgovor je uvek bio „Genijalno“.

Obožavaoci su ispred Arene počeli da se okupljaju još pre 11 sati te su stvorili ogromne redove ispred dvorane, ali se isplatilo! Ovakav spektakl u regionu nikad nije viđen, a fanovi se i danas javljaju s uticima.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.