Tajna Lauševe fotke: Zašto je porodica glumca baš ovu fotografiju izabrala za ispraćaj?

Izvor: Luftika.rs, 24.Nov.2023, 18:05

Tajna Lauševe fotke: Zašto je porodica glumca baš ovu fotografiju izabrala za ispraćaj?

U ponedeljak je održan poslednji ispraćaj legendarnog glumca, Žarka Lauševića na Novom groblju.
Žarko je uz govor kolege Nebojše Dugalića ispraćen na večni počinak, ali i uz pesmu iz srije „Sivi dom“. Pesmu sve što želim u ovom trentutku (Neću plakati) u seriji je izvela beogradska grupa Far.
Fotografija koju je izabrala porodica za ispraćaj je privukla veliku pažnju, piše Alo.
Foto: Printskrin/Jutjub/Estrada iz drugog ugla Ova fotografija je bila Žarkov >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << jedini prikaz koji ga je najbolje isticao. Na pomenutoj slici Laušević drži cigaretu u ruci i ima zamišljen pogled, a može se reći da je to najverodostojnija slika njega u stvarnom životu.
Ova fotografija našla se i u knjizi „Godina prođe dan nikad“ u kojoj je Žarko opisao svoju tragediju, a vezuje se za kultnu seriju.
„Sivi dom“ obeležila je Žarkovu karijeru, a posle nje počeo je da dobija mnoge uloge.
„Poslednja slika, ti stojiš, i dalje si lep i mašeš mi: „Vidimo se Bjelo“…“: Dragan Bjelogrlić se u suzama oprostio od Žarka Lauševića

Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.