Popularnoj jutjuberki preti kazna do 60 godina zatvora zbog zlostavljanja dece

Izvor: B92, 20.Feb.2024, 20:48

Popularnoj jutjuberki preti kazna do 60 godina zatvora zbog zlostavljanja dece

Poznata jutjuberka i majka šestoro dece Rubi Frenk i njena poslovna partnerka Džodi Hildebrandt osuđene su za po četiri tačke na zatvorsku kaznu u trajanju od 1 do 15 godina, nakon što su se prošle godine izjasnile krivim po četiri tačke optužnice koje ga ga odnose na zlostavljanje dece, maksimalna kazna za svaku ženu mogla bi da iznosi i 60 godina.

Frenk je jecala na sudu u utorak uoči izricanja presude zbog zlostavljanja dvoje svoje dece.

Kriminalna 'Momfluencer' >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << postala je internet senzacija zahvaljujući svom Jutjub kanalu "8 Putnika" u kojem su njeni milioni gledalaca gledali kako ona, a potom i suprug Kevin Frenk, odgajaju, i vaspitavaju, svoje šestoro dece.

Međutim, krajem prošle godine pojavile su se šokantne tvrdnje da je Frenk, godinama zlostavljao njenu decu, uključujući optužbe da ih izgladnjuje i koristi lepljivu traku kao kako bi im vezivala usta.

Inače, Frenki se izjasnila da nije kriva po dve druge tačke optužnice, navodi se u sudskim spisima, i vraćena je u pritvor nakon saslušanja, preneo je AP. Prema zakonu Jute, za teško zlostavljanje dece drugog stepena može biti optužena osoba koja svesno ili namerno nanese tešku fizičku povredu detetu ili dozvoli drugom da nanese tešku fizičku povredu svom detetu, za šta je predviđena kazna od jedne do 15 godina zatvora.

U sporazumu o izjašnjavanju o krivici, Frenki je priznala da je mučila svog sina od 22. maja do 30. avgusta tako što ga je terala na višečasovne fizičke poslove, letnji rad na otvorenom i izolaciju od drugih ljudi bez pristupa knjigama, sveskama ili elektronici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Poznata jutjuberka davala savete o roditeljstvu, pa osuđena zbog zlostavljanja svoje dece: Uskraćivala im vodu, hranu, krevete…

Izvor: Danas, 21.Feb.2024, 17:42

Rubi Frenki (42), majka šestoro dece iz Jute u SAD, koja je postala Jutjub influenserka zahvaljujući savetima o vaspitanju, osuđena je na najmanje četiri godine zatvora zbog zlostavljanja svoje dece.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.